mad til mange på grill
alice and olivia blue dressdreng langt hår lille

Miskmask tester: 5 Days Deo – kan en deo holde i FEM dage???

derby county forum Denne test var faktisk ikke planlagt. Den udsprang sig af, at jeg til dagligt sidder på et kontor, hvor der i disse varme dage er meget varmt. Som i risotto opskrift årstiderne VIRKELIG varmt. Cirka hver anden time, spiller vi bordfodbold på kontoret, og når man er en ukoordineret knold som mig, kan kampene hurtigt blive meget heftige, og deraf, sveder jeg endnu mere end jeg gør når jeg sidder på min flade røv.

godtgørelse for tort Jeg startede med at købe en af de der krystal-deoer, som man lige putter vand på, og så gnider i armhulen. Den holdt IKKE! Som i overhovedet ikke!

muligheder i sabbatår Dagen efter, svedte jeg simpelthen så grumt, at jeg løb ned i Matas, sparkede døren ind og råbte “Giv mig det bedste i har!”… Ej, det gjorde jeg ikke, men jeg spurgte ekspedienten om den allerbedste anti-sved deo de havde, og endte med at købe 5 Days Deo. Den lover at holde i FEM (!!) dage. What’s not to like?

aften makeup på dukke Jeg klaskede den på med det samme, men min kjole stank allerede som om jeg havde sovet i en plastikpose i solen i en uge, så jeg måtte købe en ny på vej til familiemiddag, men det er en anden (hektisk) historie.

ez biler aps

Og nu til testen

alle tiders julenisse 5 Days Deo skal bruges om aftenen inden sengetid, i rene, afvaskede armhuler. Den er duftneutral efter 50 sekunder, og man kan de følgende dage, vaske sig som man plejer. Indrømmet, jeg var skeptisk!

Forudsætningerne

dyrk selv svampe Det er ikke småting, denne deo er blevet udsat for. Nej, jeg træner ikke, men jeg har svedt lige så meget, som hvis jeg havde gjort det.

sarin i svovldalen – Mit soveværelse er i gennemsnit mellem 27 og 28 grader varmt MED åbent vindue, så man KOGER om natten, selvom man sover i Eva-kostume (nøgen).
– Jeg har brugt minimum 6×30 min i en (meget varm) bus, de sidste fem dage.
– Jeg har spillet 3-4 spil heftig bordfodbold på et varmt kontor.
– Jeg går generelt som en schæfer der skal skide, på sit yndlingsspot, NU – altså hurtigt = sved.
– Jeg har været på tur udenfor i høj sol, med en… lad os kalde det “livlig” treårig, tre af testdagene.
– Jeg har cyklet 5km i høj sol, på bakker med en 3årig på en 12-ish kilo bagpå, på en gammel lorte-havelåge af en cykel (og jeg er i utilgivelig dårlig form).
– Jeg har travet og travet og travet, nok 15-20km på de fem dage jeg har testet. I høj sol.

Hvordan har jeg så testet den

chiari one malformation Cirka to gange om dagen, har min kære kæreste, sniffet mig i armhulen. Ja, det har han faktisk, og det var fint med ham. Han har en fin næse, og den kvalificerer ham glimrende som dommer.

store dejlige patter

Kom nu bare med resultatet

lidt lang hår til drengene Godt. 5 Days Deo…… virker! Den virker i hvert fald godt nok, imo. Den har sgu klaret ærterne uden problemer de første fire dage. Først på femtedagen kunne jeg ane lugten af mig selv i mine armhuler – snusedommeren var enig – men det var virkelig ikke meget. I løbet af i dag, hvor jeg har vadet byen rundt med en sur unge i en klapvogn, cyklet 5km i høj sol, og stegt i solen mens den nu, mindre sure unge, badede, er min egen svedlugt kun begyndt at titte en smule frem. Den mængde sved vi kunne snuse os frem til i dag, er dog hvad en normal deodorant i mit tilfælde, slipper igennem på en enkelt dag.

bosnien herzegowina hovedstad zlatan ibrahimovic kone “Jeg er gået fra, at have permanente fugtige pletter under armene, til at have tørre armhuler, selvom jeg cykler op ad bakke med flæske bagpå, i 26 graders varme!!!”

tegn til tale baby Den koster 160kr i Matas, men kan købes for 112,75kr på Billigvoks HER!

Godt at vide

dacia duster 2015 Jeg vil lige pointere at denne post ikke er betalt. Jeg har selv købt produktet, og får ikke penge eller lignende, for anmeldelsen. Den er 100% min mening. Havde den været noget bras, havde jeg skrevet det 🙂

spiritual tasha mama – Den bør ikke bruges samme aften som du har barberet armhuler – trust me!
– Den indeholder nemlig alkohol.
– Den kan bruges af gravide
– Den er Astma-Allergi mærket.
– Den kan også bruges på fødderne, under babserne eller hvor du nu lugte-sveder.
– Den indeholder ikke parabener
– I og med at den hurtigt bliver lugtfri, går den ikke i karambolage med din parfume.
– Den gør at dine armhuler ikke bliver våde, selvom det er varmt. Ved ikke hvordan, men det virker altså.

new strike back Den koster 160kr i Matas, men kan købes for 112,75kr på Billigvoks HER!

levertran eller fiskeolie


Indlægget indeholder affiliatelink

kashmir uld stammer fra klassens jul wiki 0